Tutorials en online ontwikkelingen

Je hebt een website, je kunt alles zelf aanpassen, invullen en met een nog mooier woord customizen. Er zijn veel mogelijkheden en om deze allemaal te bespreken zal de blog van Knap Staaltje Werk daar meer op ingericht worden. Opgedeeld in twee verschillende categorie├źn. In de een artikelen in de vorm van tutorials met duidelijke uitleg en voorbeelden. In de ander ontwikkelingen in de online communicatie.

How to

Een WordPress website bestaat bijvoorbeeld uit meerdere plugins, hoe werken die en wat kun je ermee? Daar komt nog bij dat je de prestaties van je website wilt inzien. Aan elke website van Knap Staaltje Werk wordt een Google Analytics account gekoppeld. Zo kun je het aantal bezoekers meten en zien waar de bezoekers van jouw website vandaan komen.

Online Ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de online wereld. Hoe staat het met Google, Facebook en Twitter? Waar zijn ze mee bezig en zijn er tools of updates waar je rekening mee moet houden of die nieuwe kansen bieden? De artikelen in deze categorie gaan je hierbij helpen.

Het eerste artikel zal binnenkort verschijnen en als je vragen hebt of graag een specifiek onderwerp belicht zou zien, laat het dan weten!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *