Ik denk graag mee over al je communicatie vragen. Intern, extern, online en offline. Want soms moet je even zoeken voordat je weet wat je werkelijke doel of wens is. Dan pas kun je bepalen welke actie er nodig is om dat te bereiken. Door erover te praten komen we er samen achter waar je naar op zoek bent.

Op dit moment staat mijn werk voor Knap Staaltje Werk op een laag pitje. Ik focus mij nu vooral op mijn werk voor Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Maar wat hierboven staat geldt evengoed, ik denk graag mee!

Groet, Carina

Mail!

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag en/of opmerking

Of bel!

Carina Jonker
06 50 54 70 45

Werkwijze Knap Staaltje Werk

Sinds de zomer van 2011 heeft Knap Staaltje Werk verschillende grote en kleine klanten gehad waarvoor zeer gevarieerde projecten uitgevoerd zijn. Onder andere nieuwe websites, optimaliseren van bestaande websites, social media strategieën en het opzetten van nieuwsbrieven via Mailchimp.

Het doel van de meeste projecten is een zelfstandige klant. Niemand moet voor elk wissewasje afhankelijk willen zijn van een ander. De klant moet zich vrij voelen in de digitale omgeving die hem/haar online presenteert. Knap Staaltje Werk wil haar klanten de tools en kennis geven om dit te bereiken en de regie in eigen handen te houden.

Over mij, Carina Jonker

Mijn studie heeft mij een brede blik gegeven op alle mogelijke vormen van communicatie. Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) gevolgd. Met als studierichting Redactie en Mediaproductie (RMP). Tijdens mijn stages kwam de focus al snel op online communicatie te liggen. Ik heb bij verschillende bureaus gewerkt en ben daarnaast als zelfstandig professional aan de slag gegaan.

Via Knap Staaltje Werk heb ik grote en kleine organisaties ondersteund bij hun online communicatie, in de breedste zin van het woord. In het voorjaar van 2016 ben ik mij gaan specialiseren in zoekmachineoptimalisatie en werk ik voornamelijk als zelfstandig Search Engine Optimizer (SEO). Ik heb hiervoor de opleiding tot SEO Specialist van SEOguru gevolgd en succesvol afgerond.

Naast Knap Staaltje Werk

Naast zelfstandig professional ben ik ook part-time werkzaam als Webmaster bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN).

Sinds maart 2012 ben ik betrokken bij Content Collective, vooral bij de blog 42bis.nl over webkennis en webcultuur. Ik heb binnen dit collectief verschillende rollen gehad. Zo ben ik de eerste jaren actief betrokken geweest als lid van het CSI team (Content, Strategie, Innovation). Sinds 2014 ligt mijn focus meer op het schrijven van artikelen voor verschillende websites van het collectief.

Door mijn passie voor dans en theater ben ik betrokken geraakt bij Stichting Matta. Maker van interdisciplinaire kunstprojecten vanuit een theatraal en/of dansant oogpunt. Op dit moment vervul ik de rol van voorzitter in het bestuur van de stichting.