Knap Staaltje Advies

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][text_output]

Knap Staaltje Advies

Knap Staaltje Werk adviseert over de inzet van online communicatie. Bijvoorbeeld bij het opzetten of vernieuwen van een website of de (verbetering van de) inzet van social media. Een knap Staaltje Advies uit zich meestal in de vorm van een compact en overzichtelijk rapport dat wordt geschreven op basis van een analyse. Tussentijds wordt de analyse besproken om ervoor te zorgen dat de interpretaties kloppen en doelen helder zijn.

Projectbegeleiding

Naast het geven van het advies kan Knap Staaltje Werk het project dat uit het advies voort komt ook in goede banen leiden. Zo komen de nieuwe inzichten direct tot leven en kan door een directe uitvoer van de plannen eerder resultaat behaald worden.

Knap Staaltje Sessies

Stel: Je wilt een nieuwe website of nu echt eens starten met die blog. Social media gebruik je wel om je diensten aan te bieden maar je hebt nog geen structuur en denkt dat er meer in (moet) zit. Maar je weet niet hoe je verder moet. Je kunt dan tijd investeren in het uitzoeken van al deze zaken, als je die tijd hebt. Je kunt ook gebruik maken van de Knap Staaltje Sessies. Leg je vraag en doel voor aan Knap Staaltje Werk en met de sessies als leidraad heb je een duidelijk plan. Na de sessies heb je je doel bereikt of ligt er een haalbaar plan om je doel te bereiken!

Als je geïnteresseerd bent in de sessies we met een kennismakingsgesprek. Kosteloos en vrijblijvend. Al gaande het gesprek komen we erachter wat je doel precies is, of de sessies de juiste weg zijn voor jou om je doel te bereiken en binnen welk tijdsbestek dit haalbaar is.

De sessies zijn bijvoorbeeld geschikt voor:

  • verbetering online presentatie
  • optimaliseren huidige website
  • bouw eigen website in WordPress
  • opzet online communicatie
  • opzet social media strategie
  • opzet contentstrategie
  • contentcreatie
  • enzovoort

[/text_output][/vc_column][/vc_row]