Knap Staaltje Websites

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][text_output]

Knap Staaltje Websites

Een website is zoveel meer dan code. Het is een doordacht plan die de handvatten biedt om online jezelf of je bedrijf te presenteren en jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Voorafgaande aan het design en de bouw moet je veel belangrijke keuzes maken zodat je uiteindelijk je investering terugziet in een website die voldoet aan jouw wensen. Knap Staaltje Werk helpt je bij die keuzes en hoe je de website vervolgens efficiënt kunt onderhouden.

Projectbegeleiding

Naast het geven van het advies kan Knap Staaltje Werk het project dat uit het advies voort komt ook in goede banen leiden. Zo komen de nieuwe inzichten direct tot leven en kan door een directe uitvoer van de plannen eerder resultaat behaald worden.

Redactie

Content creatie, bewaking van de kwaliteit en het zorgen voor een up to date website en social media plan. Knap Staaltje Werk kan de webredactie voor je op zetten. Zo kun jij en/of kunnen je medewerkers met duidelijke afspraken en een helder plan aan de slag. Knap Staaltje Werk is ook in te huren voor de uitvoering van webredactie.

Ondersteuning bij zelf bouwen

Je kunt Knap Staaltje Werk ook vragen je te ondersteunen bij het zelf bouwen van je website in WordPress. Of bij het opzetten van je content of social media strategie. Lees hier meer over onder workshops: Knap Staaltje Sessies. [/text_output][/vc_column][/vc_row]