Knap Staaltje Workshops

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][text_output]

Knap Staaltje Workshops

De workshops van Knap Staaltje Werk kunnen een-op-een of aan groepen worden gegeven. De kosten zijn afhankelijk van de voorbereidingstijd die nodig is, het aantal mensen en de locatie. Neem daarom bij interesse even contact op om de wensen door te spreken. Vind je in onderstaande workshops niet precies wat jij zoekt? Laat het weten want alle workshops worden op maat gemaakt, daardoor is er dus veel mogelijk!

WordPress

Leuk, zo’n nieuwe website. Maar hoe werkt dat allemaal? Met een WordPress workshop van Knap Staaltje Werk krijg je inzicht in een efficiënte manier van werken in de backend. Afhankelijk van de website en de hoeveelheid gebruikers wordt er een workshop op maat gemaakt, inclusief een handleiding. Als de website door Knap Staaltje Werk is gemaakt is de workshop vaak opgenomen in de begroting. Maar ook als je al een WordPress website hebt kan Knap Staaltje Werk een workshop verzorgen. 

Content

Hoe zorg je voor voldoende en gevarieerde content van goede kwaliteit en hoe deel je dat met de rest van de wereld? Want een website maak je niet één keer en laat je voor wat het is en social media staat gelijk aan interactie. Dat kost tijd. Maar die investering is het zeker waard als je de content efficiënt creëert en deelt. Net als de andere workshops van Knap Staaltje Werk is ook deze op maat. Afhankelijk van het soort website, de social media die je in wilt zetten, jouw mogelijkheden en wensen.

[/text_output][/vc_column][/vc_row]