Knap Staaltje Hosting

Je website moet een plek krijgen ergens op het web. En daarvoor bestaat webhosting. Je kunt dat bij veel verschillende partijen afnemen voor verschillende prijzen. Knap Staaltje Werk maakt gebruik van Antagonist en heeft hier ondertussen goede ervaringen mee in vergelijking met de hostingpartijen die eerder zijn gebruikt.

Knap Staaltje Hosting bestaat uit verschillende onderdelen. De serverruimte zelf, de domeinregistratie, beveiliging en anti-spam. Zie hieronder de uitleg en kosten op een rijtje.

Hosting

1 GB, automatische back-ups en 2 e-mailadressen. Bij de start van het abonnement zal het aanmaken van het account en het juist instellen van de hosting eenmalig € 60,- (excl. btw) kosten. Dit is niet meegenomen in onderstaande prijs die per jaar berekend is. De prijs is inclusief btw.

€ 24,-

Domeinregistratie

Registratie van 1 domein. Domeinregistratie is optioneel binnen het abonnement Knap Staaltje Hosting. Voor als je deze al ergens anders hebt geregistreerd of graag binnen eigen beheer wilt registreren. De prijs is inclusief btw en per jaar berekend.

€ 10,95

Sucuri website beveiliging

Monitoring malware, blacklisting, DNS, WHOIS, SSL Certification, en veranderingen aan de website. Bij signalering wordt hierover direct bericht en kunnen geïnfecteerde bestanden via Sucuri snel en vakkundig opgeschoond worden. Belangrijk bij de beveiliging van je website is het goed onderhouden en up to date houden van het systeem. Zie hiervoor het abonnement Knap Staaltje Onderhoud. De prijs is inclusief btw en per jaar berekend.

€ 35,-

Akismet Anti-spam

Voorkomt web spam op je website. Akismet staat bekend als het beste programma dat ervoor zorgt dat je website vrij blijft van spam. Lees meer over wat web spam precies is. De prijs is inclusief btw en per jaar berekend. Het gaat hier om bedrijfswebsites en -blogs, voor persoonlijke blogs biedt Akismet een gratis account aan.

€ 45,-