Knap Staaltje Onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. De werking en bereikbaarheid moet gemonitord worden en het CMS moet up to date blijven. Daarom biedt Knap Staaltje Werk de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Wat kunt u verwachten van dit abonnement?

Je website wordt volledig gecontroleerd. De functionaliteit wordt getest en er wordt gecheckt of er updates zijn voor het systeem en de geïnstalleerde plugins. Als er updates nodig zijn worden deze uitgevoerd. Ook als je vragen hebt worden deze zo snel mogelijk beantwoord. Knap Staaltje Onderhoud is volledig gericht op het onderhoud van bestaande elementen op de website en het up to date houden van het systeem. Dit laatste is zeer belangrijk in verband met de beveiliging van je website. In een verouderd systeem is het binnendringen nou eenmaal makkelijker.

Omdat niet alle websites hetzelfde zijn is de hoeveelheid onderhoud ook per website verschillend. Daarom kunt u kiezen uit drie prijsklassen. Behoefte aan meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Light: 1x per kwartaal

Eén keer per kwartaal wordt de website volledig doorgelopen en worden er updates uitgevoerd en eventuele problemen in bestaande plugins of andere bestaande elementen opgelost. Dit abonnement is uitermate geschikt voor een eenvoudige website. De prijs is inclusief btw en berekend per jaar.

€170,-

Medium: 1x per 2 maanden

Eén keer per twee maanden wordt de website volledig doorgelopen en worden er updates uitgevoerd en eventuele problemen in bestaande plugins of andere bestaande elementen opgelost. Dit abonnement is uitermate geschikt voor de middelgrote websites die verschillende functionaliteiten heeft zoals kalenders, sliders etc. De prijs is inclusief btw en berekend per jaar.

€250,-

High: 1x per maand

Elke maand wordt de website volledig doorgelopen en worden er updates uitgevoerd en eventuele problemen in bestaande plugins of andere bestaande elementen opgelost. Dit abonnement is uitermate geschikt voor de complexere websites met veel functionaliteiten. De prijs is inclusief btw en berekend per jaar.

€450,-