SEO Training Knap Staaltje Werk AlkmaarOp zoek naar een introductie tot zoekmachineoptimalisatie? Gevonden! Deze SEO training geeft je de basis om met de optimalisatie van je website aan de gang te gaan.

Als zelfstandig professional (zzp’er) of (mkb) ondernemer is het handig om zelf te weten hoe zoekmachines werken en hoe je hierin zichtbaar wordt. Je kunt het ook laten doen, maar met uitbesteden lopen de kosten snel hoog op, omdat optimalisatie van je website nooit klaar is. Laat je het toch door een ander doen, heb je na deze training in ieder geval de basiskennis om een externe partij op waarde te schatten.

Inhoud SEO training

SEO staat voor Search Engine Optimization, tijdens de training staat het volgende op het programma:

  • Werking zoekmachines
  • Optimalisatie: content en techniek
  • Gestructureerd met SEO aan de slag
  • Voorbeelden uit de praktijk

Tijdens de training gebruik ik voorbeelden uit de praktijk van alle deelnemers. Om te laten zien hoe je effectief met zoekmachineoptimalisatie aan de gang kunt gaan. Een voorbeeld uit het echte leven maakt de theorie altijd minder abstract. Laat bij je aanmelding weten aan welke website je werkt en wat je daarmee wilt bereiken. Dit is overigens niet verplicht. Daarnaast kun je tijdens de training of na afloop natuurlijk altijd vragen stellen.

Deze SEO training is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan de basisinformatie over zoekmachines en zoekmachineoptimalisatie. Voor je eigen bedrijf of voor je werkgever. Na de training krijgen alle deelnemers een document toegestuurd waarin alle informatie nog eens is na te lezen, inclusief een handige checklist.

Praktische informatie eerstvolgende training

Datum: Vrijdagmiddag 26 januari 2018
Duur: 13.00 uur t/m 17.00 uur
Locatie: Alkmaar (exacte locatie volgt nog)
Inclusief: koffie/thee
Kosten: 60,- (excl. btw)
Er is in totaal plek voor 8 deelnemers

Aanmelden

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Algemene voorwaarden

Trainer

De training wordt gegeven door Carina Jonker, eigenaar Knap Staaltje Werk. Zij heeft haar kennis opgedaan door de opleiding tot SEO specialist te volgen bij Alain Sadon van SEOguru.