Website in 1 dag

Totale vrijheid door open source

Misschien bent u al even aan het rondkijken waar u het beste de bouw van uw (nieuwe) website kunt onderbrengen. Bij de meeste website aanbieders binnen dezelfde prijscategorie  krijgt u een standaard website waarmee u weinig kunt. Misschien zelfs geen eigen pagina’s aanmaken. Dan zit u dus vast aan hun stramien en aan wat u op dat moment denkt nodig te hebben voor uw online presentatie. Niet handig, aangezien de online wereld aan veel verandering onderhevig is en u daar op elk moment op in wilt kunnen springen.

Het is uw website! Geen verplichtingen

Knap Staaltje Werk biedt natuurlijk ook een vast aantal mogelijkheden zodat het mogelijk is om in acht uur tijd een volledige website te bouwen. Maar het systeem is open source (WordPress) dus u bent vrij te doen met de website wat u wilt. Open Source betekent namelijk dat u er alles aan kunt veranderen wat u maar bedenkt. Als u de werkwijze van Knap Staaltje Werk al heeft gelezen weet u dat u niets verplicht wordt, het is uw website! U bent niet verplicht de website door Knap Staaltje Werk te laten onderhouden of te hosten.

In 8 uur een website, hoe?

Dat begint met een briefing. Dan worden uw wensen en doelstellingen besproken. Als u al een website heeft zal deze voorafgaande aan de briefing kort geanalyseerd worden, net als een aantal andere websites in uw branche. U kunt een belangrijke concurrent van te voren doorgeven. Als u nog geen website heeft zal de branche wat uitgebreider worden bekeken.

De briefing is vrijblijvend, u beslist hierna of u de website in een dag wilt. Gaat u ervoor? Dan vervallen de kosten van de briefing. Ziet u er vanaf? Dan worden alleen de kosten van de briefing in rekening gebracht.  Ook alleen de briefing kan voor u al winst betekenen. Want dan heeft u een analyse van uw eventuele huidige site en hoe uw concurrent zich presenteert.  En natuurlijk een goed gesprek waarin ideeën en mogelijkheden zijn besproken.

U ontvangt na de briefing een kort verslag van de besproken zaken. Zo kunnen we met duidelijke doelen en wensen op papier de samenwerking starten. Daarin vindt u ook de verdeling van de acht uur en een planning waarmee de bouw van de website binnen deze acht uur een feit moet kunnen zijn.

Abonnementen die u kunt afsluiten

Als u uw website wilt laten onderhouden kan dit natuurlijk. Hieronder vindt u het soort abonnementen en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Knap Staaltje service

  • Backup/updates/ondersteuning bij WordPress gebruik/e-mail. Prijs (p/m) afhankelijk van het soort/formaat website.

Knap Staaltje Analytics

  • Google analytics beheer met kwartaalrapportages. Prijs (p/m) afhankelijk van het soort/formaat website.

Knap Staaltje Sociaal

  • Opzet en advies sociale media kanalen, ondersteuning bij beheer en content. Prijs (p/m) afhankelijk van wensen en mate van ondersteuning.

Knap Staaltje Hosting

Domeinregistratie en Website Hosting
Door het hosten van meerdere website kan Knap Staaltje Werk het hosten extra laag houden. Voor een standaard website komt dat neer op maar 20,- per jaar! Een ander voordeel om het via Knap Staaltje Werk te regelen: het wordt voor u afgesloten en ingericht, daar heeft u geen zorgen over.

Ook uw domeinregistratie(s) kunt u bij Knap Staaltje Werk regelen. Maar het kan zijn dat u uw domein al geregistreerd heeft. U kunt uw website ook hosten zonder domeinregistratie dus dat is geen probleem.