Werkwijze

Bij Knap Staaltje Werk krijgt u een advies dat goed aansluit bij uw doelstellingen. Het is belangrijk om uw online strategie goed aan te laten sluiten op uw offline strategie, zodat deze elkaar goed aanvullen.

Knap Staaltje Werk biedt geen standaard oplossingen of pakketten waar u uit moet kiezen, maar zal na analyse en onderzoek naar passende oplossingen zoeken. Het is een logische gedachte dat maatwerk meer geld zou kost, maar bij Knap Staaltje Werk zorgt het advies op maat er juist voor dat u geen onnodige kosten maakt en alleen geld uitgeeft aan effectieve online activiteiten.

De werkwijze van Knap Staaltje Werk:

 • Analyse
 • Briefing
 • Advies/Uitvoering
 • Evaluatie
 • Reality check
 • Keuzevrijheid in hosting en domeinregistratie

Analyse

Als er een afspraak staat voor de briefing zal Knap Staaltje Werk uw huidige website analyseren. Met deze analyse kan er tijdens het gesprek al duidelijk worden waar de verbeterpunten liggen en hoe deze eventueel opgelost kunnen worden in de huidige of een nieuwe website. Met deze goede voorbereiding ontvangt u tijdens het eerste gesprek al waardevolle informatie die uw online communicatie kan verbeteren.

Briefing

Tijdens de briefing komen de volgende zaken ter sprake:

 • Huidige situatie online communicatie
 • Huidige ervaringen op gebied van online communicatie
 • Doelstellingen
 • Eisen en wensen
 • Mogelijkheden

Advies en Uitvoering

Als de doelen en wensen duidelijk zijn zal naar aanleiding daarvan een passend advies worden gegeven. Dit advies ontvangt u in een rapport waar goed rekening wordt gehouden met uw mogelijkheden en beschikbare middelen en tijd. Knap Staaltje Werk biedt u een goed uitvoerbaar advies.

Naast een goed advies kan Knap Staaltje Werk deze ook uitvoeren. Onder andere de optimalisatie van uw website met betrekking tot zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid, de bouw van een nieuwe website met content management systeem en de inzet en uitwerking van de social media strategie.

Evaluatie

Bij afronding van de opdracht is het belangrijk om na te bespreken hoe het advies is ontvangen en/of hoe de uitvoering is verlopen. Het doel is natuurlijk dat beide partijen hier tevreden op terug kijken.

Reality check

De online wereld is constant aan veranderingen onderhevig. Daarom kijkt Knap Staaltje Werk ook tussentijds terug of de middelen om het doel te bereiken nog steeds efficiënt en relevant zijn. Zo kan er op tijd bijgestuurd worden, afhankelijk van de grote en het soort project.

Keuzevrijheid

Knap Staaltje Werk gelooft in keuzevrijheid. Als u een website laat maken door Knap Staaltje Werk kiest u waar u deze host, waar u uw domeinregistratie onderbrengt, etcetera. Het werkt prettiger en sneller als u deze diensten via Knap Staaltje Werk laat lopen, dan gaat ook voor u alles via één lijn. Maar dat is zeker niet verplicht!